Barebells inleder ett samarbete med svenska skidskyttelandslaget och kommer att förse den svenska truppen med proteinrika snacks och mellanmål.

Sveriges skidskyttehjältar har inlett säsongen starkt och har redan tagit många pallplatser. Nu inleds snart säsongens stora höjdpunkt, VM i Slovenska Pokljuka, med en målsättning att erövra ännu fler svenska medaljer. Barebells proteinrika produkter är ett perfekt mellanmål både innan, under och efter hårda träningspass, vilket åkarna i svenska skidskyttelandslaget ser som en stor fördel i samband med både träning och tävling.

LÄS OCKSÅ: Barebells, lanserar nya året med ny smak

– Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Barebells, vi älskar produkterna och de passar perfekt i anslutning till både träning och tävling. Det är viktigt att få i oss bra mellanmål med högt proteininnehåll så snabbt som möjligt efter träningen. Konkurrensnivån på det internationella skidskyttet är så pass hög är det de små detaljerna som spelar roll. Ju snabbare återhämtning du får desto bättre kan du genomföra nästa träningspass och därmed fortsätta prestera på en hög nivå, Säger Sebastian Samuelsson, svenska skidskyttelandslaget.

LÄS OCKSÅ: Ny proteinbar från Barebells

Barebells erbjuder snacks i sex olika kategorier; proteinbars, Double Bites, veganska Proteinbars, Core Bars, milkshakes och glass. Samtliga produkter är berikade med protein och helt utan tillsatt socker, utan att kompromissa med smaken.