Med våren runt hörnet utökar Barebells glassfamiljen med en ny ice cream stick – Banana Caramel Swirl med len bananglass, söt kolasås och täckt av ett knaprigt chokladöverdrag med mandelbitar. Precis som Barebells övriga glassortiment är den helt utan tillsatt socker och innehåller 7,5 g protein per glass. Perfekt för alla glassälskare som önskar ett hälsosammare alternativ, eller bara är sugen på något riktigt gott. Go ahead, go bananas!

– Barebells produkter med smak av banan är väldigt uppskattade av våra konsumenter, och självklart lyssnar vi på era önskemål när vi tillverkar nya smaker. Banana Caramel Swirl kompletterar vårt glassortiment på ett bra sätt, nu finns det verkligen en glass för alla smaker, säger Viktor Helgesson, Marketing Manager för Barebells.

LÄS OCKSÅ: Barebells blir ny officiell partner till svenska skidskyttelandslaget

Liksom övriga glassar från Barebells är Banana Caramel Swirl berikad med protein och utan tillsatt socker. Utöver nyheten består Barebells glassortiment 2021 av de populära proteinbarsen Salty Peanut och Hazelnut & Nougat i glassform samt Ice cream sticks i smakerna Caramel Pecan, Raspberry Licorice och Strawberry Vanilla.

LÄS OCKSÅ: Barebells, lanserar nya året med ny smak

Barebells Banana Caramel Swirl finns till försäljning hos Pressbyrån och 7-eleven från och med v. 7 och i dagligvaruhandeln från och med v. 11. Barebells styckglassar ingår i Unilevers glassbox Freezing Good.