I ett pressmeddelande presenterar Candy People ett nytt och spännande samarbete med Estrella. Tillsammans med Estrella lanserar nu Candy People den gemensamma produkten Chokladdoppade Jordnötsringar. Den klassiska, krispiga och igenkänningsbara jordnötsringen omsluts nu av len mjölkchoklad där en härlig kombination av sött och salt möts.

Estrellas klassiska Jordnötssringar har tagit ett dopp i chokladbadet hos Candy People. Den 15 februari lanseras nyheten Chokladdoppade Jordnötssringar! Självklart utan palmolja. Bara sött och salt i len och frasig kombo.

Estrellas Jordnötsringar är en produkt som lanserades redan 1977 och går under segmentet ”other shapes”. Dessa är i särklass den största artikeln i sin kategori. Dessa klassiska jordnötsringar är krispiga snacksringar smaksatta med äkta jordnötssmör och har under flera år varit en storsäljare och favorit hos svenska folket.

Candy People börjar året med att lansera en ny spännande produkt tillsammans med Estrella som kommer fylla ett tomrum i både snacks- och konfektyrhyllan. Produkten består av de storsäljande jordnötsringarna dragerade med len och god mjölkchoklad. Detta gör att konsumenten får uppleva det bästa av två världar när chokladen och de salta jordnötsringarna möts i en len och frasig kombo. Chokladdoppade Jordnötsringar är självklart även palmoljefri.

– Det känns kul att genomföra detta samarbetet med Estrella och att kunna lansera en produkt som inte påminner om något annat på marknaden. – Jacob Youssef, VD, Candy People

– Produktproverna har varit ett hett villebråd bland kollegorna – det brukar vara ett gott tecken på en framgångsrik lansering! – Karin Isaksson, produktchef, Estrella