ANNONS

Från och med i dag kommer nattluckan på Circle K vara öppen även på dagtid. Detta för att erbjuda de kunder som inte vill gå in i butik möjligheten att handla som vanligt.

Att handla genom nattluckan även på dagen har varit möjligt på en rad stationer ända sedan pandemin började i våras, men i samband med den ökande smittspridningen i samhället och än hårdare rekommendationer kring social distansering blir det nu standardlösningen på alla bemannade stationer runtom i landet.

– Detta är en enkel och självklar lösning för oss att erbjuda de kunder som inte vill eller kan gå in i butik men ändå önskar få tillgång till vårt sortiment precis som vanligt. Vi måste alla ha en oerhörd respekt för situationen just nu och bidra till att göra det enklare och säkrare för alla att handla, säger Maria Philipson, Senior Manager Marketing & Communication på Circle K.

På stationerna kommer det att ställas ut skyltar som informerar och påminner om möjligheten att använda luckan. Den som vill handla via luckan behöver bara knacka på och får sedan hjälp så snabbt som möjligt av personalen.

– Vi kommer att fortsätta att ha butikerna öppna som vanligt, men det här blir ett viktigt komplement för många av våra kunder. Att vi nu inför dagluckan som standard på alla stationer ger en tydlighet till att säkerheten för både våra kunder och vår personal är vår främsta prioritet, avslutar Maria Philipson.