Ulrika Wallberg har utsetts till ny vd för Estrella AB. Ulrika kommer närmast från posten som vd för Hemmakväll AB och tillträder vd-rollen i mitten av augusti 2021.

Nuvarande vd Carina Hanson har efter nio år på posten som vd valt att lämna företaget i slutet av augusti för att arbeta vidare i en mer flexibel roll som rådgivare. Under Carinas ledning har Estrella haft många framgångsrika år med ökad försäljning och lönsamhet, starka innovationer, tagit marknadsandelar och stärkt relationen med kunderna. En otrolig resa där företaget har utgått från en stark värdegrund som genomsyrat hela verksamheten.

Ulrika Wallberg kommer närmast från posten som vd för Hemmakväll och har dessförinnan haft flera olika marknadsroller inom dagligvaruhandeln på ledande positioner inom Nestlé och Findus.

– Det är flera delar jag uppskattar med Estrella när jag nu börjar lära känna företaget lite bättre, bla en ovanligt stark företagskultur, en spännande historia, många starka lanseringar och innovationsfokus, höga krav på kvalitet och hållbarhetsfrågor i centrum, något som jag brinner lite extra för. Jag är mycket imponerad av det arbete som har gjorts och ser nu fram emot att tillsammans med ett starkt team fortsätta att bygga och utveckla ett av Sveriges mest kända företag, berättar Ulrika Wallberg.

Läs mer om Estrella här