Froosh Feel Good smoothie är en härlig rosa fiberkick med en fräsch och balanserad kombination av ananas, rödbeta, superfrukten baobab, aloe vera och en liten hint av ingefära. Som alla Frooshprodukter är också Feel Good gjord av 100% naturliga och växtbaserade ingredienser. 

I takt med att den personliga hälsan blir ett allt mer relevant ämne ökar också konsumenternas förståelse för hur mat påverkar välmående. Man letar efter hälsosammare val som är enkla att konsumera och där har funktionella smoothies en naturlig plats att fylla. Froosh nya Feel Good smoothie är en källa till fibrer för medvetna personer på språng. 

– Vår nya goda Feel Good smoothie har en fräsch och balanserad kombination av ananas, rödbeta och aloe vera med en hint av ingefära. Vi är jätteglada över att introducera denna nya välsmakande smoothie med fibrer på den svenska marknaden, säger Julia Weijola, Senior Category and Brand Manager, Froosh. 

En fruktig fiberboost med Froosh Feel Good smoothie 
 

Froosh Feel Good är en fruktsmoothie som är boostad med fibrer. Precis som alla Frooshprodukter är smoothien skapad av endast naturliga ingredienser och innehåller inget tillsatt socker, artificiella vitaminer, eller tillsatser. Smoothien säljs i Froosh ikoniska och hållbara glasflaskor som rymmer 2,5dl. Rekommenderat pris 19,90kr.

Frooshfamiljen har idag tio smoothies, varav fyra är funktionella varianter så som tidigare lanserade Froosh Clean Green, Up Beat och Slow Down.