Mättande och goda mellanmål står högt på önskelistan hos konsumenter och många är på jakt efter nya alternativ. Nu lanserar Arla fyra superkrämiga yoghurt nyheter som passar perfekt till sommarens mellanmål och frukostar.

När inspirationen tryter och sommarens nöjen lockar vill många ha något gott, snabbt och mättande. Då är en krämig yoghurt ett bra val uppfriskande i värmen och enkelt att variera. Nya Arla® Grekisk yoghurt är tillverkad på traditionellt sätt men med en modern krämighet som känns len och fyllig. Med smakerna naturell, jordgubb och citron finns en yoghurt för alla, enkel att avnjutas som den är eller tillsammans med säsongens frukter och bär i en bowl eller smoothie. Praktiska enkiloshinkar för naturell- och jordgubbssmakerna passar perfekt för frukost eller mellanmål hemma, medan citronyoghurten kommer i en behändig bägare att ha med sig på språng.

–    Unga konsumenter efterfrågar en yoghurt som både känns hälsosam och smakar gott, och många upplever att alternativen som finns idag är för sträva eller rinniga. För dem har vi tagit fram en riktigt krämig och len yoghurt som är lätt att variera med favorittillbehören eller äta precis som den är, säger Caroline Arentoft, Brand Manager Arla® Grekisk yoghurt.

Produkterna finns i butik från vecka 19, 2021. Rekommenderade cirkapriser:
Arla® Grekisk yoghurt naturell 10 %: 27,90 kr för 1000g
Arla® Grekisk yoghurt naturell 0 %: 27,90 kr för 1000g
Arla® Grekisk yoghurt jordgubb 0 %: 29,90 kr för 1000g
Arla® Grekisk yoghurt citron 0 %: 9,95 kr för 200g

Sedan tidigare finns Arla® Grekisk yoghurt naturell med müsli (rek cirkapris 13,95 kr, 188g) som nu får en ny design.