Nu vid månadsskiftet oktober/november öppnade Hemköp upp en ny butik i ICAs gamla lokaler som stått tomma vid Granängsringens torg i Tyresö.

Hemköp nyöppnade butik på Granängsringen i Tyresö. Foto: Michael Andersson.

En ny butik har längre varit efterfrågat av de boende omkring Granängsringen som saknat att ha närhet till dagligvaruhandel. Fredrik Röcklinger, butikschef för Hemköp Granängsringen berättar för Tyresö Nyheter;

Hemköp på Granängsringen i Tyresö. Foto: Michael Andersson.

-Jag ser fram emot att öppna upp butiken. Jag har hört att det är efterfrågat med mer service i närområdet. Just nu håller vi på att uppgraderar lokalen, där vi byter ut kylar och frysar och ändrar om i butikens struktur. I den nya butiksstrukturen kommer man rätt in i fruktavdelningen. De flesta kunder vill se en fräsch avdelning när de kommer in i butiken. Det kommer vi kunna erbjuda, säger Fredrik Röcklinger.

Ska ni satsa på något speciellt koncept?

Frukt & grönt hos Hemköp på Granängsringen. Foto: Michael Andersson.

Frukt och grönt, färskvaror kommer att bli den viktigaste avdelningen i butiken. Sen, när vi börjat träffa och samtala med kunderna, får vi testa oss fram och göra butiken allt mer lokalanpassat. Just nu har vi allt vårt fokus på att öppna dörrarna, avslutar Fredrik Röcklinger.