ANNONS

Kavli di Mozzarella är en vidareutveckling av den traditionella mjukosten med en ny kombination av ostar och ”grönare” smaker. Di Mozzarella innehåller 10% Mozzarella och har en fetthalt på 14%. Smakerna är inspirerade av det smakrika italienska köket och innehåller synliga bitar av grönsaker, örter och kryddor.

LÄS OCKSÅ: Kavli väljer följande mejeriproducent

– På Kavli har vi lyssnat på önskemål från mjukostälskarna och utvecklat produkter och smaker som efterfrågats speciellt med gröna smaksättare. Nu kan fler njuta av mjukost med goda smaker även de som inte äter kött eller skaldjur. Fräscha smaker från växtriket helt enkelt, säger Annika Skardal, Brand Manager på Kavli

Det självklara användningsområdet är smörgåsen men vi önskar också fortsätta att inspirera till matlagning med enkla tips för middag på 10 minuter. Di Mozzarella är mjukosten som gör mackan så mycket godare och pastan smakrik på ett kick.

I produktserien Kavli Di Mozzarella ingår tre nya mjukostar;

Tomat och Basilika är fylld av smak från solmogna tomater och fräsch basilika. För en krämig omelett eller en grön lunchmacka.

Oliv Tapenade fixar snittarna på nolltid med rik smak av svarta oliver.

Grillad Paprika för sommarens godaste grillmacka med mustig smak av grillad paprika.

Nyheterna lanseras vecka 7 i dagligvaruhandeln och det rekommenderade priset är 37 kr. Kavli di Mozzarella hittas i samma hylla som resterande sortiment Kavli mjukost.

LÄS OCKSÅ: Kavli förvärvar Jigger i Skåne AB

ANNONS