Linas Matkasse, matkassen och WW ViktVäktarna, ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod, har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal. Avtalet innefattar lansering av ett gemensamt matkasse-koncept, baserat på WW ViktVäktarnas unika viktminskningsmetod med Pointsberäknade® recept, som Linas Matkasse kommer att sälja, paketera och distribuera genom sina egenutvecklade tech-lösningar och distributionscenter. Tjänsten kommer att lanseras till konsumenter i december.

WW ViktVäktarnas matkassar innehåller goda, nyttiga och Pointsberäknade® recept som passar hela familjen, med färska råvaror av hög kvalitet från Linas Matkasse. Med hjälp av matkassarna kan man förenkla vardagen genom att slippa planering och inköp. I och med avtalet blir WW ViktVäktarnas recept tillgängliga för ännu fler konsumenter i Sverige.

– Vi är stolta över att erbjuda Sveriges bredaste utbud av recept och våra kunder uppskattar att kunna skräddarsy sin matkasse för att passa deras smak. Bland annat kan de välja mellan barnvänligt, gluten- och laktosfria rätter, veganska rätter samt flera expressrätter, och snart också WW ViktVäktarnas hela utbud, säger Frida Bredin, Marknadschef för Linas Matkasse. Det ska bli oerhört kul att samarbeta med WW ViktVäktarna som är ledande inom sitt område, säger Frida.

Karin Nileskog, Kostexpert på WW ViktVäktarna.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Linas Matkasse vilket gör det möjligt för oss att nå ut och hjälpa ännu fler att få ihop vardagspusslet, samtidigt som de äter hälsosamt. Att få hjälp med vad som ska serveras till middag är något vi vet uppskattas och med en matkasse från WW ViktVäktarna får alla i familjen möjlighet att njuta av god och hälsosam mat, säger Karin Nileskog, Kostexpert på WW ViktVäktarna.