ANNONS

Tomten är extra snäll mot hälsointresserade svenskar i år. Nu kommer nämligen en proteinrik tomtekvarg med smak av jordgubb och vanilj. En välbekant julsmak för de flesta godisälskare.

– För många handlar julen om att unna sig goda saker, och vår tomtekvarg är god av två anledningar. Den smakar ljuvligt, och är också nyttig. Den har inget tillsatt socker, är rik på protein och kommer garanterat höja julstämningen, säger Martina Pettersson, marknadschef på Skånemejerier.

Med tomtekvargen för Lindahls vidare en lång tradition av att lansera smaker som sticker ut. I portföljen har vi tidigare kunnat se kvarg med smak av kaffe, cheesecake, lakrits och energidryck.

– Genom åren har vi erbjudit det mesta. Det är en del av Lindahls DNA att erbjuda en bred, innovativ och lite rolig portfölj, säger Martina Pettersson.

Förhoppningen är att denna senaste smak kan uppmuntra fler att hålla i sin hälsosamma livsstil även under julsäsongen, då många kan behöva lite nyttigare men samtidigt goda alternativ.

Tomtekvargen finns i butik från och med vecka 42 och fram till dess att julen är undanstädad och granen utslängd.

Hållbarhet och förpackning
Produkten har 30 dagars hållbarhet från produktionsdagen. Vid öppnad förpackning håller produkten 6-7 dagar i kylskåp. Förpackningen sorteras som hårdplast, oblatet som metall.

Pris och tillgänglighet
Lindahls Tomtekvarg 500 gram finns hos i dagligvaruhandeln från vecka 42. Rekommenderat pris i butik är 19,50.

ANNONS