ANNONS

Grilloumi från MAX och Fontana finns nu i dagligvaruhandeln över hela landet, meddelar man i ett pressmeddelande. Detta innebär fler gröna alternativ till sina burgare.

– Jag tycker det är extra roligt när vi tar våra produkter ut i butik och låter gästerna få möjlighet att utforska nya smaker och kombinationer på egen hand. Genom att lansera Grilloumin® i butik kan fler välja gröna alternativ till rött kött och samtidigt göra burgare som både smakar och gör gott – hemma i sitt eget kök, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers.

LÄS OCKSÅ: MAX öppnar ny restaurang i Högsbo

Grilloumin är ett resultat mellan ett samarbete mellan MAX och Fontana där man jobbat nära tillsammans för att hitta en kvalitet som motsvarar de högt ställda förväntningarna hos både produktteamen och konsumenterna. Resultatet är en grillost med avvägd sälta som är mindre syrlig än traditionell halloumi.

– Vi är så stolta och glada över att MAX valt att arbeta med vår egen grillost Fontana Svensk Grilloumi®, både i restaurangerna och som en egen ostburgare i butik, säger Loizos Papadopoulos, vd på Fontana Food.

Grilloumiburgaren finns att köpa på Citygross, ICA, Willys och Hemköp i Sverige från och med den 30 maj. Burgaren kommer i 4-packom 4 x 60g och rekommenderat pris är 44.90 SEK.

ANNONS