Med över 20 års erfarenhet som ett auktoriserat bemanningsföretag i Mälardalen har man nu slagit upp portarna för ett lokalkontor i Malmö med kompetent, erfaren personal inom butiks-och leverantörsbemanning.

MRC BEMANNING grundades i Norrtälje och har under de senaste 20 åren fokuserat på hög kvalitet, kund-och personalvård vilket lett till att bli en av de större aktörerna i Stockholmsområdet med omnejd. Företagets starka samarbete med ICA, COOP, City Gross, Hemköp, Willys m.fl. resulterar nu i en nationell expansion med början i södra Sverige.

Till det nyetablerade kontoret i Malmö har MRC BEMANNING rekryterat Gunilla Hägerklint till rollen som driftsansvarig regionchef. Gunilla kommer närmast från StoreSupport där hon de senaste 16 åren har innehaft rollen som regionchef i Skåne.

-Vår strategi har alltid varit att hålla en hög kvalitet på de tjänster vi erbjuder genom nära kundrelationer. Därför känns det nu otroligt spännande att expandera utanför Stockholmsområdet och i synnerhet till södra Sverige. Vi ser en enorm potential med teamet vi rekryterat till kontoret i Malmö som har både erfarenheten och förutsättningarna att vidareutveckla MRC Bemanning, säger Per Steveling, VD och Grundare.

MRC BEMANNING erbjuder bemanningstjänster inom varuplock, kassatjänster, förbutik/post, chark och deli samt ombyggnationer, rekrytering av butikspersonal och ledare.