ANNONS

Naturli’ byter distributör från Orkla Foods Sverige till VitaSeege Sverige. Naturli’ är marknadsledande på växtbaserad mat i Danmark och är idag listade i svensk handel med sortiment inom växtbaserade smör- och yoghurtprodukter. I början av nästa år lanserar de tillsammans med VitaSeege fler spännande produkter på den svenska marknaden.

Distributionen tas över från v 7 2023 av Vitaseege Sverige AB, ett partnerdrivet bolag, som driver och utvecklar konsumentvarumärken på den svenska och nordiska marknaden. Företaget representerar idag ett flertal välkända varumärken inom kategorierna kolonial, kylt och fryst. VitaSeege arbetar med utvalda varumärken som de har en nära och personlig relation med för att säkerställa bästa resultat och effektivitet.

– Vi, tillsammans med Naturli’, gläds åt att gemensamt fortsätta driva på utvecklingen av framtidens storsäljare. Naturlis’ produktportfölj är mycket relevant och välpositionerad för att möta dagens och framtidens konsumenter, säger Jakob Testén, partner i Vitaseege Sverige och
ansvarig för varumärket Naturli’ i Sverige.

– I Naturlis’ sortiment finns Joe’ Kurt, en växtbaserad yoghurt baserad på mandel i smakerna naturell, vanilj, jordgubb och päron & banan samt omtyckta produkterna Naturli’ Vegan Bredbart och Naturli’ Vegan Block som är växtbaserade alternativ till smör. Smörprodukterna är ekologiska och är gjorda på högkvalitativa råvaror som raps, shea, kokos och mandel och innehåller inte palmolja.

ANNONS