Lagom till den första sommarvärmen utökar Pågen Hönö-sortimentet med en spännande färsk smaknyhet. Med en mild smak av kardemumma sätter Hönö Sommarkaka guldkant på kommande utflykter, frukostar och fikastunder.

Den färska Hönökakan är ett älskat bröd med en speciell plats hos svenskarna. Med Hönö Sommarkaka adderar Pågen en ny smakupplevelse. Precis som Hönökakan bakas den vid Pågens bageri i Göteborg och levereras färsk -utan att ha tagit någon omväg via frysen- direkt till butiker runtom i Sverige.

Vi vet att konsumenterna förknippar Hönökakan med något härligt och något man vill unna sig. Genom att ge Hönö Sommarkaka en mild smak av kardemumma vill vi förhöja den känslan, säger produktchef Jenny-Ann Sundelöf.

Hönö Sommarkaka är en säsongsprodukt som finns i butik mellan vecka 19 och 35. Storleken på de halvmåneformade brödkakorna är något mindre än traditionell Hönökaka, för att de ska vara lätta att packa ner i strandväskan eller till sommarens utflykter.

Precis som den vanliga Hönökakan är det ett luftigt och mjukt bröd som vi tror kan sätta guldkant på många stunder, och med kardemummasmaken kan den passa lika bra vid fikabordet.

Förpackningen innehåller tre Hönlkakor och väger 300 g. Rekommenderat cirkapris är

22,50-23,50 kr.