ANNONS

Tom Kyvsgaard Hansen ersätter Jonas Danielsson som efter 9 framgångsrika år som VD för Trensums har valt att kliva av för nya utmaningar.

Den 1 juni i år börjar Tom Kyvsgaard Hansen som VD på Trensums Food. Tom har en gedigen bakgrund från ledande befattningar inom livsmedelssektorn och har jobbat på bl.a. Lantmännen, Atria och Guldfågeln. Tom har sin kärnkompetens inom produktionsområdet.

– Jag ser mycket fram emot uppdraget och inte minst ett gott samarbete med alla Trensums engagerande medarbetare. Trensums ligger helt rätt i tiden och har en imponerande tillväxt, och jag ser fram emot att vi tillsammans kan förstärka denna fina utveckling ytterligare.

– Samtidigt som att vi önskar Tom välkommen, vill jag passa på att rikta ett stort tack till Jonas för att ha drivit fram Trensums till den starka position vi har på marknaden idag.

När detta är sagt, skall det bli mycket spännande att se hur Tom tillsammans med Trensums kompetenta medarbetare kan stärka denna position ytterligare. Vår fokus på växtbaserade produkter – i kombination med vårt hållbarhetsarbete – skapar en stabil plattform för vidare framgång, säger Trensums styrelseordförande, Marius Jerndahl.

ANNONS