ANNONS

I morgon, torsdag 17 mars, nyöppnar Hemköp Tallboda utanför Linköping efter en total ombyggnad av butiken.

Hemköp Tallboda har, efter drygt nio veckors omfattande renovering, byggts om enligt det nya, moderna butikskoncept och färger som Hemköpskedjan i dag erbjuder. Självklart är allt gjort med hög hållbarhetsstandard och modern teknik, kylar och frysar som drivs på klimatneutral media där överskottsvärmen återvinns, samt med LED-belysning som är energieffektiv.

 Jessica Thellman, Butikschef.

– Ombyggnaden innebär ett jättelyft för oss och framför allt våra kunder, som tidigare uppfattat butiken som lite rörig och svår att hitta i. Med nytt kundvarv, Hemköps breda sortiment och nu också ett flertal kassor för självbetjäning har vi äntligen fått en modern butik för alla som älskar mat, säger butikschefen Jessica Thellman nöjt.

Butiken har efter ombyggnaden behållit servicen med att vara postombud och spelombud för Svenska Spel. Sedan tidigare erbjuds kunderna också e-handel i form av click & collect.

LÄS OCKSÅ: Premiär för Hemköps nya butik i Lund

– Det här innebär en riktig nystart för oss och premiären på torsdag firar vi med massor av aktiviteter i butiken med priserbjudanden, smakbjudningar och tävlingar, säger Jessica Thellman.

Fakta Hemköp Tallboda
Adress: Gränsliden 6
Butiksyta: Cirka 950 kvm
Butikschef: Jessica Thellman
Antal medarbetare: 15
Öppettider: 07.00-21.00 alla dagar
Övrigt: Postombud, Svenska Spel
Nypremiär: Torsdag 17 mars 2022

ANNONS