ANNONS

Konceptet består av små smördegssnacks med fyllning, sprödpanerade kallvattensräkor och små Pretzel Cod Bites. Gemensamt för dem är att de har många användningsmöjligheter och att tillagningstiden är kort – du tillagar dem direkt från frysen.

Sprödpanerade räkor är stora nordhavsräkor (Pandalus borealis) – i en lätt och spröd panering, lätt kryddad med bland annat paprika.

Nordhavsräkor i panering är lite annorlunda än vad man normalt är van vid, men den höga kvalitet, smak med en lätt sötma är densamma (60 % räkor). Pperfekt servera som aptitretare, salladstopping eller som en måltid med exempelvis pommes frites och sallad.

De panerade räkorna är förstekta och tillagas snabbt och enkelt direkt från frysen – antingen i ugn (5 min. i 200 °C varmluft) eller fritös (1–2 minuter i 180 °C). De är märkta med Clean Label, vilket innebär att de inte innehåller någon typ av konstgjorda tillsatser. Räkorna kommer från hållbart fiske (MSC-certifierat).

Sprödpanerade räkor är förpackade 3 x 1 kg per låda.

Pretzel Cod Bites består av atlanttorsk (Gadus morhua) panerad i en spröd och smakrik pretzelpanering. Den speciella salta brödkringlan ”pretzel” som många kanske redan testat på sin resa i Tyskland?

Pretzel Bites på ca 20 g innehåller 55 % fisk. Pretzelpaneringen ger dem dess karakteristiska utseende och de kan användas på många sätt: som delikat fingermat, snacks, aptitretare eller pinnmat. Kan även serveras på buffé som portionsservering med tillbehör. Storleken, den frasiga paneringen och saftiga, milda fisken gör Pretzel Cod Bites populär hos både barn och vuxna. Torsken kommer från hållbart, MSC-certifierat fiske.

Tillagas snabbt och enkelt i ugn direkt från frysen (10–12 minuter i 200 °C varmluft).

Pretzel Cod Bites är förpackade 3 x 1 kg per låda.

ANNONS