Oh Mungood växlar upp distributionen online och finns nu på Mathem. Sedan tidigare finns Oh Mungoods växtbaserade, ekologiska produkter i 100-tals butiker landet över. Satsningen på e-handel är en del av bolagets fortsatta tillväxtresa.

Oh Mungood har kommit in på Mathem och kan nu köpas av kunder som bor i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd. Produkterna Mung Bean bits och Mung bean burger börjar säljas från vecka 15. Detta innebär att det nu finns ännu fler växtbaserade, ekologiska, svenskproducerade produkter, helt utan tillsatser i Mathems breda sortiment. 

  • Det känns otroligt roligt att Mathem tar in våra produkter och att vi kan nå ut till fler konsumenter och inspirera med våra goda och lättlagade burgare och bits, säger Caroline Nilsson som är grundare av Oh Mungood.

Sedan starten har efterfrågan på Oh Mungoods produkter ökat kraftigt och bolaget satsar nu på att finnas på fler försäljningsställen, både fysiskt och online.

  • Vårt fokus ligger på att få ut våra produkter till fler försäljningsställen och där är

e-handeln en viktig pelare. Eftersom vi inte tummar på kvalitet och smak så vet vi att de flesta som smakar våra produkter köper dem igen – därför är en viktig nyckel till tillväxt att öka tillgängligheten och antal distributionskanaler, säger Caroline Nilsson.