Stacky’s är smartare mat gjord på svenska råvaror – helt växtbaserat och utan att imitera kött. Sedan lansering för knappt ett år sedan har Stacky’s vuxit stort och nu tar bolaget nästa steg i tillväxtresan och rekryterar Mårten Göthberg som försäljningschef.

Stacky’s föddes ur en idé om att mat kan vara smartare utan att behöva vara dyr eller komplicerad. Stacky’s säljs idag på ett antal restauranger runtom i Sverige. Försäljning sker även direkt till konsument genom Stacky’s webbshop. Nu satsar bolaget på att öka antalet återförsäljare och kunder, därför har man rekryterat Mårten Göthberg som säljansvarig. 

Mårten Göthberg har lång erfarenhet av försäljning i ledande roller, närmast från IT-branschen där han främst arbetat med nyförsäljning mot större organisationer och förvaltning av nyckelkunder. Mårten har också varit säljande VD för Olof Viktors bageri under drygt 10 år, där han tillsammans med ägarna utvecklade det starka varumärket och besöksmålet på Österlen i Skåne. Med utvalda produkter från egen produktion på naturliga råvaror med längre hållbarhet utvecklades även B2B genom återförsäljare och grossist i och utanför Sverige med stor framgång.

– Under hösten kommer vi att växla upp med ytterligare försäljningskanaler och en bredare portfölj av produkter. Vi är därför glada över att ha Mårten ombord med all hans erfarenhet och kunskap, säger Stefan Olsson, medgrundare och VD för AgentVegan som står bakom Stacky’s.

Mårten stärker framför allt upp Stacky’s på säljsidan men tillför också erfarenhet inom produktion och struktur när verksamheten skalas upp. Efter åren i IT-branschen ser Mårten fram emot att åter arbeta med mat igen – något som passar den matintresserade gotlänningen med krögarbakgrund perfekt.

– Det är kul att vara tillbaka i matsfären och jag ser fram emot att ta med mig mina tidigare erfarenheter in i Stacky’s och de projekt som ligger framför oss. Mitt fokus kommer ligga på att säkra volymhöjande affärer och säkerställa att fler restauranger både inom den privata och offentliga sektorn kan sätta Stacky’s på menyn, säger Mårten Göthberg.

Om Stacky’s

Stacky’s är en kvadratisk skiva gjord på kikärtsmjöl, havre, svart böna, morot, gul lök, rapsolja och kryddpasta. Produkten finns i tre olika smaker och kan

hackas, strimlas, tärnas eller stekas som den är. Läs mer om Stacky’s på stackys.com