ANNONS

Känner du redan stressen inför advent? Släpp den, för City Gross har fixat den ultimata matkassen, som underlättar för alla goda stunder under julen. Nämligen den sockersöta julbakskassen.

Vad sägs om knaprigt knäckbräck med salta jordnötter, en kardemumma- och kanelbrownie med vit chokladrippel eller klassiska saffransbullar? Orkar du inte vara kreativ och letar efter en snabb och enkel lösning på julens alla sötsaker och bak, då ska du kolla in City Gross julbakskasse.

Beställ hemma, plocka upp i butik

Från och med vecka 48 finns den smarriga julbakskassen att beställa till samtliga City Gross-butiker. Den är fylld av enkla och riktigt goda recept! Kanske är du en van matkasse-köpare eller så är det nu du gör premiär, för är det någon gång på året vi har fullt upp med annat så är det innan jul. När allt ska lagas och bakas och julstämning skapas. Men med julbaks-kassen får du allt du behöver för en god jul och advent i ett. Det enda du behöver göra är att beställa och sen hämta ut en färdig kasse med allt du behöver för att lyckas!

Det är City Gross egen matkreatör, Sara Ekman, som tagit fram recepten. De är enkla och klassiska men med Sara egen twist, som lussebullar med mandel- och kardemummafyllning och kola med smak av citron och apelsin.

Blev du sugen? Gå in på www.citygross.se och beställa din kasse!