ANNONS

Livsmedelsbolaget Veg of Lund har tecknat avtal med Organic Food Brokers, ett etablerat säljbolag specialiserat på försäljning av livsmedel i USA. Organic Food Brokers ska etablera Veg of Lund på den nordamerikanska marknaden och arbeta med försäljningen av bolagets nya produkt potatismjölk, som kommer att säljas under varumärket DUG®.

Organic Food Brokers är ett nationellt försäljnings- och varumärkesbolag specialiserat på att lansera livsmedel i dagligvaru- och storhushållskanalerna på den amerikanska marknaden. Bolagets chef, Ross Schold, med över 20 års erfarenhet från inköps- och säljorganisation och varumärkes­utveckling, kommer att leda arbetet med att etablera Veg of Lund och dess produkter.

– Med Ross erfarenhet från livsmedelsbranschen och hans kollegor får vi tillgång till ett motiverat säljteam med stort och starkt nätverk. Detta i kombination med Ross’ djupa kunskap om varumärken och grossist- och detaljhandel gör att jag är övertygad om att han är rätt person för att etablera Veg of Lund i USA, som är en av våra strategiska marknader, säger Thomas Olander, VD för Veg of Lund.

– Ross har ett tydligt uppdrag att nu starta arbetet med vår senaste produkt, potatismjölken som kommer att säljas under varumärket DUG. Vi har målet att inleda försäljning i USA under andra halvåret 2021 samt skapa förutsättningar för att komplettera med våra övriga produkter.

ANNONS