ANNONS

Den digitala livsmedelskedjan Wolt Market expanderar i snabb takt och öppnar nu upp sin tredje butik i landet. Från och med den 25 maj kommer invånarna i Stockholms innerstad kunna ta del av Wolt Markets utbud när dem i dagarna etablerar en central butik vid Hötorget.

Wolt Market Stockholm City kommer att erbjuda tusentals produkter, allt från livsmedel till hushållsprodukter, med omedelbar leverans direkt till dig. Utbudet baseras på kundernas preferenser och kommer att anpassas efter den lokala efterfrågan.

LÄS OCKSÅ: Wolt Market öppnar sin första butik i Örebro

Johan Grönvall, vd för Wolt Market Sverige.

– Sedan lanseringen av vår första butik i Solna har vi fått otrolig positiv respons från våra kunder i området. Stockholmarna lever ett fullspäckat liv och efterfrågar snabba och punktliga leveranslösningar från ett brett sortiment – från mjölk och bananer till schampoo och glödlampor. Dessa vardagspussel löser vi på Wolt Market, säger Johan Grönvall, vd för Wolt Market Sverige.

I samband med lanseringarna har Wolt Market också sysselsatt fler människor lokalt. Bland annat har man rekryterat personal bland Wolts kurirpartners.

LÄS OCKSÅ: Wolt Market etablerar butik i Solna strand

– Som student jobbade jag extra som kurirpartner hos Wolt för att det var både flexibelt och kul. Med förändrad familjesituation och småbarn passar fasta tider bättre och efter att jag fått höra om Wolt Market från en annan kurirpartner valde jag att söka och trivs redan riktigt bra, Sara, butiksmedarbetare på Wolt Market i Örebro.

Precis som övriga Wolt Market-butiker kommer även butiken i Stockholms innerstad samarbeta med matsvinnstjänsten Too Good To Go. Alla intäkter från försäljningen från Too Good To Go går oavkortat till Stockholms stadsmission.

ANNONS