I dessa utmanande tider kämpar många svenska konsumenter med både tidsbrist och ekonomiska begränsningar.

Caroline Ullmark från Quorn Foods kommenterar den rådande situationen: – Vi märker att våra kunder för närvarande söker efter välsmakande, prisvärda och snabbtillagade produkter som tilltalar hela familjen. Måltiden ska serveras snabbt och enkelt, säger hon.

För att möta detta behov lanserar Quorn nu tre snabbtillagade favoriter samt en nyhet i storpack som passar perfekt i frysen. Det är inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan även miljövänligt. Dessa produkter är idealiska för att snabbt och enkelt skapa läckra måltider hemma.

NYHET! Quorn ChiQin Burger – En krispig burgare som tillagas direkt från frysen.

– Vi testade och blev överväldigad av smaken och konsistensen hos Quorn ChiQin Burger, en burgare direkt från frysen. Efter att ha valt att steka den i panna och sedan ge den två minuter extra i en het ugn, uppnådde vi en perfekt krispighet som tog smakupplevelsen till nya höjder. En enastående kombination av bekvämlighet och utsökt smak!

Utöver detta introduceras tre favoriter i generösa förpackningar: Pytt, nuggets och burgare. Samtliga är snabba, enkla att tillaga och omtyckta av hela familjen.

  • Quorn Crispy ChiQin Burger, 504 g, cirkapris 72,90 kr.
  • Quorn Pytt, 990 g, cirkapris 74,90 kr.
  • Quorn Nuggets, 650 g, cirkapris 72,90 kr.
  • Quorn Burgare, 640 g, cirkapris 72,90 kr.

Dessa produkter kommer att finnas tillgängliga i butik från vecka 40.

Text: Redaktionen – Butiksnytt