söndag, juni 16, 2024

Urval på en del av våra artiklar i vårt Magasin - Butiksnytt

Svedjan Ost

Fasaden på gårdsmejeriet är vitputsad. Ytterdörren djupröd med ett sirligt sigill i rostfrittstål. I boningshuset strax intill lever Pär och Johanna. Precis som de vill.

ANNA LUNDSTRÖM

Anna Lundström är inte bara en av tolv mest innovativa entreprenörer i Sverige. Hennes produkter är bland de senaste tillskotten i Urban Delis diskar. En onsdag i september träffade Butiksnytt Anna för en exklusiv och öppenhjärtig intervju.

Ulrika Wallberg

Har utsetts till ny vd på företaget. Tillträdet sker den andra september, då Kent Olsson, huvudägare och styrelseledamot, samtidigt avgår från sin roll som interim vd.

Mats Hedlund

Ny vd på företaget Kronfågel och medlem av koncernledningen på moderbolaget Scandi Standard. Han ersätter Magnus Lagergren som kommer att fortsätta som Group Business Development Director.

TEXAS LONGHORN

Ett enkelt sätt att sätta smak på grillmenyn är att välja bland alla färdiga kombinerade grillsåser och glazer. Vi har testat tio olika sorter och hittat en vinnare.

Karin Fredlund

Började 2019-09-16 tjänsten som Innovations- och Marknadschef på Svegro och tillför bolaget stark kompetens och erfarenhet för att fortsätta bolagets transformationsresa.

Håkan Åkerström

Är utsedd till ny VD för Bergendahls Food. Han är utbildad i industriell ekonomi vid Linköpings universitet och har lång erfarenhet från ledande befattningar inom handeln, bland annat som VD för Martin & Servera, VD på Dagab, operativ chef på Plantagen och logistikchef på Lindex.

Paolo Roberto

Varumärket Paolos, under vilket Paolo Roberto säljer italienska livsmedel, gör en produktlansering modell större under hösten.

Leif GW Persson

Ännu en gång hamnar Leif GW Persson i topp när svenska folket får välja vilken kändis man helst fikar med. I en undersökning, gjord av Novus.