Med start idag den 6 november finns Tareq Taylors färdiglagade rätter, Maten é klar, även hos MatHem.

Tareq Taylors Maten é klar är mat, lagad från grunden av kockar. Färska grönsaker, färsk fisk och svenskt kött. Maten é klar är helt enkelt ren mat.

– Vi är självklart mycket glada över att få vara med i MatHems uppskattade sortiment. Vi har redan från starten haft tankar på att även vara en onlineprodukt, säger Tareq Taylor, det är ett modernt och hållbart sätt att nå ut till medvetna konsumenter.

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylors färdigrätter nu även hos Convini

Maten é klar kommer att erbjuda kunderna på MatHem åtta olika rätter.

– MatHems kunder har mycket höga kvalitetskrav, både på produkten och framställningen och efterfrågar tydligt både bra råvaror och hantverk. För oss speglar Maten é klar och Tareq Taylor allt detta, och det känns därför helt rätt i tiden att välkomna dessa fina produkter in i MatHems sortiment, säger Julia Lindberg, Chief Category Officer på MatHem

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylors färdigrätter lanseras på ICA

Tareq Taylor har under årens lopp blivit en av de mest uppskattade svenska kockarna och han arbetar ständigt för att så många som möjligt ska kunna äta vällagad god och ren mat.

– Vår trovärdighet är kopplad till att Maten é klar ska tillagas från grunden i eget modernt kök och att alla moment i tillagningen utförs för hand av utbildade kockar, säger Tareq Taylor.

Råvarukvalitet och justa råvaror är andra viktiga hörnstenar, liksom självfallet den totala frånvaron av onaturliga tillsatser och konserveringsmedel.

Företaget startade 2018.

Maten é klar är även listad på ICA och ingår också i Convinis sortiment på 1500 arbetsplatser och kontor. Den serveras också på Snälltåget mellan Malmö och Stockholm.

Under coronapandemin har Maten é klar hittills skänkt 20 000 portioner till sjukhuspersonal och äldreboenden hela landet.