Dogman öppnar under hösten sin första butik utanför Norden, i spanska Marbella. För att Marbellas djurägare ska få den bästa upplevelsen, kommer butikens stora utbud kombineras med trim&spa, en lekfull aktivitetsyta för husdjur samt en integrerad e- handelslösning.

– Vi är mycket glada över att ta steget in på en ny marknad och kunna erbjuda nya kunder Dogmans breda utbud av varor och tjänster, säger Lars Holtskog, VD för Dogman.

Lars Holtskog vd Dogman,

– Att öppna en Dogman butik i Spanien kommer att stärka vårt varumärke och ge oss möjlighet att vidareutveckla vårt sortiment för att säkerställa att vi uppfattas som bästa valet för bästa vännen.

I butiken kommer man även att erbjuda ett trim och spa samt ett aktivitetsområde för hundar att leka, där hussar och mattar har möjlighet att träffa andra djurägare och njuta av en god kopp kaffe medan hundarna leker och bekantar sig med varandra.

Dogman är en av Nordens ledande aktörer inom husdjurssegmentet och har i över 50 år utvecklat produkter inom kategorierna hund, katt, häst, smådjur och akvaristik. Dogman har sedan 2017 drivit slutkundsförsäljning via fysiska butiker och e-handel.