Nu hittar du Friggs även i knäckebrödshyllan! Friggs har Sveriges populäraste majskakor och nu är det dags för Friggs karakteristiska runda kakor i en helt ny version. Knäckebröden är bakade på råg, havre, vete och innehåller fiber och fullkorn.

– Bara 1 av 10 svenskar får i sig tillräckligt mycket fiber. Vi vill erbjuda något som är gott och hälsosamt för hela familjen, säger Friggs nordiska produktinnovatör Ida Kleinau.

Svenska varumärket Friggs fortsätter att utveckla sortimentet och nu hittar du inte bara majs-, ris- och linskakor vid brödhyllorna utan även riktigt knapriga knäckebröd i tre goda smaker:

  • Råg & Sesam – med 43% fullkorn, toppade med smakrika sesamfrön
  • Äpple & Kanel – med mindre socker än liknande knäckebröd på marknaden
  • Havre – rikt på fibrer, med 35% fullkorn och en mild god smak

Friggs, som även har te och kosttillskott i sortimentet, vill ge ännu fler alternativ för ett hälsosammare liv. Fibrer och fullkorn är viktiga ingredienser i knäckebröden.

God smak viktig

– Vi ser att bara 1 av 10 svenskar får i sig tillräckligt mycket fibrer. Smaken är också jätteviktig, inte minst när hela familjen vill äta hälsosamt, säger Ida Kleinau, nordisk produktinnovatör för Friggs.

– De nya knäckebröden passar perfekt till frukosten och Äpple & Kanel blir ett bättre alternativ till fikan. Vårt runda format gör dem också mer lockande som snackingprodukt eller varför inte till en fin förrätt, säger Ida Kleinau.

Friggs knäckebröd finns i dagligvaruhandeln från vecka 19. Pris ca 19,90 kronor per paket.