Nu släpper Fazer ett flertal spännande konfektyr nyheter. I chokladhyllan introduceras Karl Fazer Russin & Mandel med krispiga puffar och Geisha taste of Peanut som är en spännande nyhet på tillfälligt besök, och Dumle Fudge som blivit med egen påse.

Karl Fazer Russin & Mandel med krispiga puffar

Ny smak i familjen Karl Fazer – Russin & Mandel med krispiga puffar. En svårslagen smakkombination. Njut av sammetslen mjölkchoklad tillverkad av färsk mjölk, knaprig mandel och söta russin med krispiga vetepuffar.

Karl Fazer är en älskad chokladklassiker som har fått sin unikt fylliga smak av noggrant utvalda råvaror och tillverkas enligt traditionsenlig process och recept från 1922. Varumärket står för kompromisslös kvalitet och utvecklar hela tiden nya produkter för att skapa nya smakupplevelser och goda stunder. Fazers choklad är gjord på ansvarsfullt producerad kakao.

Geisha taste of Peanut

Låt oss presentera Geisha taste of Peanut, en chokladkaka på tillfälligt besök. Under len mjölkchoklad döljer sig en härligt krispig fyllning av hasselnötsnougat med smak av jordnöt.

Dumle Fudge i påse

Dumle är en av Sveriges mest populära varumärken och under åren har Fazer utvecklat Dumle i många spännande smaker. Nu kommer Dumle Fudge i en egen påse och kan köpas året runt. Dumle Fudge är en mjuk fudge med en härlig smak av Dumle, täckt med len mjölkchoklad som fullkomligt smälter i munnen. Dela en påse Dumle fudge med nära och kära.

Moomin chokladkex

Moomin kex kommer nu som chokladkex. Små läckra kex i olika Mumin-figurer med ett chokladöverdrag på ena sidan.

Nyheterna kommer att finnas i butik från och med vecka 7.