Att Loa Falkman lämnar rollen som Ica-Stig och att en ny efterträdare snart ska presenteras har fått nätet att koka. Överallt försöker svenska folket gissa och tycka i frågan. Även spelbolaget Betsson som erbjuder odds på vem som tar över stafettpinnen ser ett rekordintresse och mest slantar läggs just nu på Suzanne Reuter och Tony Irving. ”Ofattbart stort intresse – vi tar in mer spel på Ica-Stig än klassiker som Nobelpriset i litteratur eller Årets Julvärd”

Svenska folkets intresse kring vem som blir nästa Ica-Stig är minst sagt stort. Betsson som har erbjudit odds på efterträdare i en vecka nu ser samma mönster, och förutom att motta mycket spel får oddsättarna ständigt förfrågningar av kunder Som vill lägga till fler eller nya personer att spela på.

– Vi ser ett ofattbart stort intresse – vi tar in mer spel på Ica-Stig än klassiker som Nobelpriset i litteratur eller Årets Julvärd. Det är rekord sett till den här typ av specialspel och just nu är Suzanne Reuter det mest populära spelobjektet, tätt följt av Tony Irving, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Suzanne Reuter står för 30% av allt spel, tätt efter hittar vi Tony Irving med 29%. Därefter Måns Zelmerlöw på runt 10% av spelen och Tommy Körberg står för 5%.

Vi på Butiksnytt lägger också en slant på Suzanne Reuter och mycket som talar för detta är; I reklamfilmen säger fd Stig ( Hans Mosesson ) blev det bara ett år? Suzanne Reuter axlade rollen som ”Madame Fouras” under 2019. Hösten 2008 medverkade hon i pjäsen Blommor av stål på Vasateatern, 2010 med farsen Zpanska flugan som även sattes upp Chinateatern hösten 2011. Projektet drömgården… etcetera