För alla entusiaster av juleskum är det äntligen dags att spänna ögonen på årets mest efterlängtade nyheter. Redan under sommarmånaderna börjar spekulationerna om den kommande smaken cirkulera, och nu är det äntligen avslöjat att ”Juleskum Banana Caramel” tar sin plats på godishyllorna. Dessutom återvänder den populära ”Chokladdoppade Juleskum” med ett nytt och förföriskt recept.

Årets juleskumssensation, Juleskum Banana Caramel, är en oemotståndlig symfoni av smaker där banan och karamell förenas i en förtrollande harmoni med den älskade och luftiga konsistensen hos juleskummet. Clara Salomon, Senior Brand Manager på Cloetta, beskriver den nyaste tillskottet: ”Den oemotståndliga kombinationen av banan och karamell, tillsammans med juleskummets konsistens, skapar en magisk smakupplevelse. Helt enkelt en sensation som får smaklökarna att gå bananas.”

Men det är inte bara den exotiska Juleskum Banana Caramel som skapar glädje bland godisälskare. Det välkända och älskade Chokladdoppade Juleskum gör sin efterlängtade återkomst till butikshyllorna, nu med en ny och förfinad receptur.

”Flera konsumenter har uttryckt sin önskan om att få tillbaka Chokladdoppade Juleskum, och därför är vi mycket glada över att meddela att den gör sitt återinträde med ett nytt och förbättrat recept. I en förpackning anpassad för hela familjen kan ni njuta av den fluffiga vaniljsmaken i tre juliga figurer – snögubbe, stjärnfall och julgran – alla doppade i en ljuvlig choklad med hela 51 % kakaohalt,” avslöjar Clara.

För de otåliga finns Juleskum Banana Caramel redan tillgängligt på Hemmakväll och kommer att finnas tillgängligt i dagligvaruhandeln från vecka 36. Produkten kommer i en 100-grams förpackning till det rekommenderade konsumentpriset av 15,90 kronor. Den omåttligt populära Chokladdoppade Juleskum kommer i en 140-grams förpackning till det rekommenderade priset av 28,90 kronor. Dessa nyheter lovar en smakrik och festlig inledning på julsäsongen.

Två älskade klassiker blir en – Polly Juleskum

– Med Polly Juleskum kan vi se fram emot den härliga Polly-konsistensen som vi älskar, kombinerat med den ljuvliga jordgubbssmaken från Juleskum. För att toppa det hela är Polly Juleskum täckt av ett överdrag av mörk, ljus eller vit choklad, vilket ger en extra dimension till smakupplevelsen, berättar Sofia Nordenhem, Brand Manager på Cloetta.

Polly Juleskum är ett klockrent tilltugg på julfesten, filmkvällen eller på resan. Dela godisglädjen och bjud familjen och vännerna på denna utsökta godisnyhet. Men kom ihåg, det är omöjligt att bara ta en.

Polly Juleskum

Polly Juleskum erbjuder chokladälskare och godisentusiaster det bästa av
två världar när de tidlösa favoriterna Polly och Juleskum förenas i en helt ny spännande smakkombination.

Polly Juleskum är en Limited Edition som går att hitta i dagligvaruhandeln från vecka 36. Den lanseras i en 150 grams förpackning till det rekommenderade konsumentpriset 27,90 kronor.

Text: Jonny Bothin – Butiksnytt