Åbro Bryggeri kammade hem inte bara en, utan hela tre guldmedaljer samt två silver när Monde Selection utsåg världens bästa drycker 2022. 

Monde Selection är en internationell tävling som varje år utser världens bästa drycker. Deras blåa logotyp har blivit en välkänd kvalitetsstämpel världen över och juryn består av ett stort antal internationella och erkända dryckesspecialister.

I år kammade Åbro Bryggeri hem hela fem medaljer. Högst upp på prispallen hittar vi Bryggmästarens Premium Gold, Bryggmästarens Bästa Pilsner och Hwila Citron Lime. 

HWILA

Bryggmästarens Premium Gold är ett exklusivt öl framtaget med förstklassiga råvaror. Ölet är bryggt med extra omsorg och resultatet är en pilsner med en stor beska och tydlig prägel av humlearom. Även Bryggmästarens Bästa Pilsner är en äkta hantverksprodukt. Bryggd med omtanke och noga utvalda råvaror. En öl med tydlig humlekaraktär och lätta citrustoner.

Även två silvermedaljer tilldelades Bryggmästarens Bästa Ekologiska och Hwila Naturell.

Vattnet som blir Hwila hämtas från en underjordisk källåder som rinner ner genom rullstensåsen i Vimmerby.

Vattnet som blir Hwila hämtas från en underjordisk källåder som rinner ner genom rullstensåsen i Vimmerby. Efteråt tillsätts en balanserad mängd mineralsalter och kolsyra. Det ger ett uppfriskande och naturellt vatten som har vunnit guldmedalj som Europas godaste vatten 1999 samt 2007. Hwila finns både som naturell och som Citron/Lime

Institutet Monde Selection grundades 1961 i Belgien, landet där öl är en given del av kulturen och där det finns över 450 sorter att släcka törsten med. Varje år genomför institutet en noggrann kvalitetskontroll av i genomsnitt 3 000 drycker från mer än 90 länder.

Alla Tiders

Alla Tiders är en kolsyrad läskserie i traditionella och klassiska smaker. De smaker som finns är Cola, Hallonsoda, Fruktsoda, Krusbär, Apelsin och Julmust.