Den trendiga färgen korall kommer synas flitigt i vår – även i våra drinkar! Världens mest prisbelönta gin Beefeater släpper, lagom till mingel på soliga uteserveringar, en persikofärgad variant: Peach & Raspberry, med fruktiga och syrliga inslag som smakar sommar. Från och med den 19 maj finns nyheten i Systembolagets tillfälliga sortiment i limiterad upplaga.

Beefeater.

Gin är fortfarande den alkoholhaltiga dryck som ligger svenskarna varmast om hjärtat. Inte minst när uteserveringarna introducerar vårens nya, uppfriskande gindrinkar, som i år kommer gå i varma, rosa toner. Beefeater hoppar på trenden och utökar gin-familjen med ny spännande smak: Peach & Raspberry – fruktig gin med sötma från persika och en syrlighet från hallon, framställt med enbart naturliga aromer.

– Peach & Raspberry är vår fjärde smaksatta gin som lanseras för den svenska marknaden, och i år ett mycket trendigt tillskott, med de persikofärgade tonerna. Vi har hämtat inspiration från Beefeaters grundare James Burrough, som redan på 1800-talet skapade Peach Liqueur och Raspberry Gin. Baserat på dessa recept har vi tagit fram en modern version av den smakrika ginen, säger Lisa Seifert, produktchef på Pernod Ricard Sweden.

Njut av vårens trendigaste smaksatta gin, som erbjuder fräscha sommarsmaker och tillåter dig att blanda färgglada drinkar som poppar. Beefeater Peach & Raspberry passar perfekt till vårens alla drinkar och gör sig lika bra i en GT som i mer avancerade cocktails.

Beefeater Peach & Raspberry

Pris: 269 kr för 700 ml

Alkoholhalt: 37,5%

Artikelnummer: 41388

Beefeater Gin är världens mest exporterade premium gin.
https://www.beefeatergin.com/