LEDIGA JOBB

JUST NU SÖKER VI EN ERFAREN B2B SÄLJARE – ÄR DET DU?

Ledigt jobb Butiksnytt
Jonny Bothin Publisher

Säljare mot dagligvaruhandeln

Då en av våra duktiga säljare går till mammaledighet inom kort söker vi nu dig med ett brinnande intresse för försäljning och kundrelationer. Kontakta vår redaktör och journalist Jonny Bothin på 0769 255 055. Vi söker dig som är en utåtriktad och driven person med naturlig känsla för service och affärsmannaskap. Din inställning är att allt är möjligt, du gillar utmaningar och drivs av att uppnå och överträffa uppsatta mål.

Arbetsbeskrivning
Du blir en av 5 säljare i ett säljteam, du kommer också att ha ett nära samarbete med våra duktiga innesäljare. Med ditt professionella och positiva bemötande ansvarar du för att skapa och upprätthålla goda och långsiktiga kundrelationer. Du kommer att utgå hemifrån med placeringsort Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvar för försäljning och utveckling av Butiksnytts portfölj till våra kunder inom dagligvaruhandeln.
• Ansvar gällande utvecklingen av kampanjer samt andra säljfrämjande aktiviteter.
• Ansvar gällande kund och relationsfrämjande aktiviteter.
• Samverkan med andra funktioner inom företaget såsom marknad, innesälj, planering och produktion.
• Ansvara för dina befintliga kunder inom distriktet.
• Besöka befintliga och potentiellt nya kunder regelbundet.
• Införsäljning av nya bilagor och kampanjer.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som säljare hos Butiksnytt bör du vara en social och driven person som brinner för försäljning. Du är envis, jobbar mot tydliga mål och hanterar olika situationer med en positiv inställning. Du har en god förståelse för prissättning och marginaler, är engagerad och serviceinriktad, du är alltid redo att ge kunden det där lilla extra. Du har lätt för att ta egna initiativ och är genuint intresserad av försäljning och drivs av mål och resultat. Vi ser också att du har gymnasieutbildning i grunden och behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift.

Meriterande är om du har:
• Erfarenhet av försäljning till dagligvaruhandeln och/eller restaurang och storhushåll.
• Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word.

Varför arbeta hos oss?
Butiksnytt erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Som ny säljare på Butiksnytt får du en gedigen introduktion och utbildning där vi går igenom system och våra produkter, allt för att du ska känna dig trygg och lyckas i rollen som säljare. Därefter kommer du att få löpande stöd av vår Säljchef för att fortsätta utvecklas och trivas på jobbet.

Låter det här spännande?
Välkommen då med din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0769-255 055.

Din ansökan skickar du snarast till redaktionen@butiksnytt.se. Märk din ansökan med ”Säljare”. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag den 30 september 2023.

Om magasinet Butiksnytt
Vår vision är att alltid vara det naturliga valet när man vill få information och nyheter från Dagligvarubranschen. Det blir vi genom att vara det ledande magasinet med fokus på våra kunder, våra reportage och våra tjänster.

Butiksnytt är en nyskapande nyhets plattform som ger användarna en unik och heltäckande uppdatering av allt som rör dagligvaruhandeln. Genom att kombinera vårt stora nätverk av pålitliga källor med vår expertkunskap inom mediebranschen, erbjuder vi en dynamisk och engagerande läsupplevelse för våra användare.

Produkt höjdpunkter för Butiksnytt inkluderar:

– Aktuell bransch nyheter: Få tillgång till de senaste nyheterna och trenderna inom dagligvaruhandeln direkt i din hand.

– Exklusiva insikter: Ta del av djuplodande analyser och expertkommentarer för att hålla dig uppdaterad om branschen.

– Branschledande rapporter: Ta del av våra omfattande rapporter om dagligvarubranschen och få insikter och prognoser för framtiden.

– Produktlanseringar och trender: Få en första titt på de senaste produkterna och trenderna som kommer att påverka dagligvaruhandeln.

Läs mer om oss på www.butiksnytt.se

BUTIKSNYTT