Förbered dig för sommarens grillfester med Lönnebergas senaste tillskott till deras populära grillsortiment. Få smaklökarna att dansa med Kycklingspett Barbeque och Grillmix Mild Jalapeño & Grillkrydda. Läs vidare för att upptäcka de senaste smaknyheterna från Lönneberga och få inspiration till att sätta färg på din grillning i sommar.

Lönneberga grillspett

Lönneberga, kända för sina färdigkryddade och utsökta grillprodukter, introducerar två spännande nyheter till sitt redan omtyckta grillsortiment. För de som älskar klassiska smaker är Kycklingspett Barbeque det perfekta valet, medan de som söker lite hetta kommer att älska Grillmix Mild Jalapeño & Grillkrydda.

Från vecka 15 kommer hela Lönnebergas grillsortiment, bestående av svensk kyckling av hög kvalitet, finnas tillgängligt i butik. Med deras färdigkryddade alternativ är det lätt att samla vänner och familj kring grillen utan att behöva kompromissa med smak eller kvalitet.

Irène Degerman, Brand Manager på Lönneberga, kommenterar: ”Den färdigkryddade kycklingen är för alla smakälskare och tillfällen då man vill att det ska gå extra smidigt vid grillen, utan att kompromissa med varken kvalitet eller smak. Det ska vara enkelt att samlas kring god mat.”

Lönnebergas senaste tillskott, Kycklingspett Barbeque och Grillmix Mild Jalapeño & Grillkrydda, är tillverkade av 100% svensk kyckling från Blekinge med omnejd. Märkta med den erkända ”gula pippin” från Svensk fågel och marinerade med färska örter och kryddor, garanterar de en smakupplevelse utöver det vanliga.

Kycklingspett Barbeque är smaksatt med den klassiska BBQ-smaken och erbjuds i förpackningar med 4 spett á 480 g till ett rekommenderat pris på 89,90 kr. Grillmix Mild Jalapeño & Grillkrydda ger variation till grillkvällen med 4 minispett av kycklingbröstfilé smaksatt med Mild Jalapeño och 4 kycklingben med klassisk Grillkrydda. Förpackningen på 620 g erbjuds till ett rekommenderat pris på 79,90 kr.

För de som letar efter inspirerande grillrecept har Fredagskocken Mattias Larsson satt samman tre läckra och lätta grillrätter med Lönnebergas nyheter samt deras populära Paprika & Örter-spett. Njut av smakrika rätter som Kycklingspett BBQ med grillad sallad & beamayo, Caesarspett eller Libanesisk kycklingfest för att göra din grillkväll minnesvärd.

Med Lönnebergas breda urval av smakrika grillprodukter är det enkelt att skapa magiska stunder vid grillen tillsammans med nära och kära i sommar.

Text: Redaktionen – Butiksnytt