Philadelphia utvecklar sortimentet i Sverige och lanserar en ny populär smak tryffel En krämig färskost med fyllig smak av tryffel som säkert kommer kittla smaklökarna i många svenska hem.

Utöver klassiska Philadelphia Original finns Philadelphia i flera varianter och smaker. Tryffel är det senaste tillskottet i produktportföljen – en smak som passar lika bra på brödskivan, ostbrickan som i pastasåsen eller varför inte på pizzan.

-Vi vet att våra konsumenter gillar att prova nya smaker och gärna unnar sig lite lyx i en annars hektisk vardag. Tryffel är en smak som växer i populäritet och vi tror att smaken kommer falla många på läppen, säger Emmy Sjöstrand som är varumärkesansvarig för Philadelphia på Mondelez Norden.

Produkten har en fyllig smak av sommartryffel och kommer i en praktisk 150g förpackning.

-Många konsumenter känner till tryffel, men vi hoppas att produkten även kommer att locka de som tidigare inte smakat tryffel. Produkten tillför verkligen en ny smakdimension, oavsett om man brer den på en enkel smörgås eller har den i en pasta, risotto eller pizza, säger Emmy Sjöstrand.

Produkten går att hitta i svenska matbutiker från och med vecka 7.