Tillsammans med komikern och programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina lanserar Pågen en YouTube-serie. En serie där Keyyo tillsammans med inbjudna gäster maximerar brödets existens och provar på nya sätt att inkludera bröd i vardagen om det så är för träning, middagsmat eller kanske bara för att få det perfekta flödet på Instagram.

I sex avsnitt får vi se Keyyo utforska brödets olika egenskaper och hur det kan varieras från energigivande träningsmål, instagramvänlig skrytmacka till en fullgod middagsmåltid.

-Jag älskar mat! Jag älskar mackor. Med andra ord är samarbetet med Pågen något jag är extremt stolt över. Att samtidigt få träffa gamla och nyvunna vänner – det blir inte bättre än så, säger Keyyo.

I avsnitten träffar vi OS-medaljören Sarah Sjöström som delar med sig av sina bästa mål mellan träningar. Komikern och TikTok-profilen Dag Tolstoy hjälper Keyyo laga en ”yogamacka”. Kocken och matskribenten Zeina Mourtada överraskar med en ny version av Sveriges mest kända fredagsmys. Och den välkända krögaren Danyel Couet utmanas av Keyyo att tillaga en flott trerättersmiddag med brödet i fokus.

-Överlag har svenskarna ätit mer bröd under 2020, men för den yngre målgruppen är bröd inte alltid ett lika naturligt inslag i vardagen. Med programserien vill vi både inspirera och slå hål på myter kring bröd – vilket vi tycker Keyyo lyckas med genom sin härliga personlighet och nyfikenhet, säger Monica Bergen, marknadschef Pågen.

”Mer än en macka” har premiär på Pågens YouTube-kanal den 11 mars och de sex avsnitten publiceras varannan vecka fram till den 20 maj.

Läs mer om Pågen