Santa Maria utvidgar sitt sortiment med en smakresa till Italien och Mexiko genom sina senaste tillskott, ”World Pops”. Dessa poppade chips, som är lättare och smakrikare än traditionella alternativ, marknadsförs som det nya valet för snacksentusiaster.

World Pops chips från Santa Maria – Butiksnytt


Vi på Butiksnytt hade nyligen privilegiet att få prova de senaste chipsen från Santa Maria, och det var verkligen en smakupplevelse utöver det vanliga. Bland de två fantastiska smakerna var det särskilt Santa Marias Mexican Style som stal showen för oss. Med en perfekt balans mellan hetta och krispighet, poppade dessa chips verkligen friskt i munnen och lämnade en minnesvärd smak efter varje tugga.

Det var tydligt att Santa Maria har lyckats fånga den autentiska smaken av Mexiko i varje chip. Den generösa kryddningen av nacho cheese kombinerad med bitar av svarta bönor skapade en smakexplosion som vi inte kunde få nog av. Det var en perfekt kombination av kryddig hetta och tilltalande textur som verkligen förtrollade våra smaklökar.

Santa Maria har verkligen imponerat oss med sina senaste kreationer, och vi ser fram emot att se hur de fortsätter att överraska och glädja med sina innovativa smaker och krispiga chips.

Santa Maria tar en djärv resa till smakens värld genom lanseringen av sina senaste sensationella chips – ”World Pops”. Med influenser från de avlägsna kusterna i Italien till de livliga gatorna i Mexiko, erbjuder detta nya sortiment en smakresa som kommer att förtrolla dina smaklökar.

Det är inte bara smaken som skiljer dessa chips åt från mängden. Santa Maria har tagit ett hållbart steg framåt genom att poppa sina chips i varmluft istället för att fritera dem i olja. Resultatet? En luftig, krispig godbit som är inte bara 60% lättare på fett utan även fullproppad med autentisk smak.

De senaste tillskotten till World Pops-familjen, Italian Style och Mexican Style, erbjuder varje sin unika twist till smakprofilen. Med en grönsaksbas av linser och majs, är dessa chips generöst kryddade med basilika och italiensk ost respektive nacho cheese för en smakexplosion i varje tugga.

Santa Maria, som tidigare gjorde entré på snackshyllan för ett år sedan, har lyckats skapa ett uppskattat alternativ till traditionella snacks. Med sina nya World Pops-chips sätter de en ny standard för både smak och hälsa, och gör det till ett enkelt val för alla snacksälskare därute.

Text: Charlotte Lindmark – Butiksnytt