I höstas lanserades Lohmanders kylda såser i praktisk klämflaska, och nu är det dags för uppföljaren. Tre nya smaker landar på butikshyllan denna vecka: Barbeque Original, Hamburgerdressing och Delikatessketchup.

Med såsnyheterna hoppas Lohmanders kunna inspirera konsumenterna till att äta fler goda och välgörande grillmiddagar tillsammans. Efter succélanseringen i höstas där Lohmanders lanserade tre nya smaktillskott i såshyllan i en ny, praktisk klämflaska med smidig korklösning, är det nu dags för uppföljaren.

Lagom till grillsäsongen får konsumenterna möjlighet att lyxa till både vardag och fest med en hamburgerdressing, en BBQ-sås och en delikatessketchup. Såserna är lika goda till kött, kyckling och fisk som till vegetariska alternativ. De tre nyheterna kompletterar Lohmanders befintliga flasksåser; Bearnaise Original, Pesto & Citron och Aioli Lime & Chipotle samt Lohmanders övriga såssortiment på bägare.

– ”Det känns fantastiskt att kunna bygga vidare på denna serie med såser på flaska. Produkterna har fått ett varmt mottagande ute i hushållen och det visar att både det smidiga formatet och de goda smakerna uppskattas. Vi vill fortsätta underlätta för konsumenter att unna sig mer lyx under både vardag och helg, och detta är ett bra steg att uppnå det”, säger Martina Byström, produktchef för Lohmanders.

Lohmanders såsnyheter säljs i praktisk klämflaska om 250 ml och finns bland kylda såser i utvalda butiker hos Ica, Willys, Hemköp, City Gross och Coop från och med vecka 11.

Lohmanders Hamburgerdressing, flaska 250 ml

En klassisk och riktigt god hamburgerdressing med en mild smak av tabasco och rostad lök. Passar perfekt till årets alla burgare – både till kött och kyckling men även till halloumi och andra vegetariska alternativ, och såklart lika bra till grillade som till stekta.

Lohmanders Barbeque Original, flaska 250 ml

En klassisk BBQ-sås med rökig smak och välbalanserad syra i en praktisk och snygg flaska perfekt till grillsäsongen. Passar utmärkt till allt grillat men även som dipp till pommes och grönsaker. BBQ-såsen passar även som ingrediens till andra såser, marinad och glaze.

Delikatessketchup, flaska 250 ml

En god delikatessketchup utöver det vanliga med en välbalanserad syra från tomater och en fin sötma och kryddighet från rostad paprika och aubergine. Förutom att såsen passar perfekt till allt från grillen så är den även en smakhöjare till de klassiska vardagsrätterna så som pasta, korv och pyttipanna.