I det framväxande bostadsområdet västra Sallerup i Eslöv öppnar Tempo en av sina största butiker. De nya handlarna Roger och Jenny Jonsson tar över butiken som öppnade den här veckan.

I västra Sallerup får Tempo ett bra läge som den enda matbutiken i området. Med en yta om drygt 1200 kvm blir den en av de största Tempobutikerna i kedjan. I Sallerup kommer den nya butiken erbjuda ett brett sortiment med fokus på färskvaror, catering och service.

Läs också: Ny Tempo butik i Everöd

Handlarparet Roger och Jenny Jonsson som tar över butiken har tidigare drivit Tempo Vimmerby i 15 år. De lämnade Småland för att flytta tillbaka hem till Skåne, och när de blev tillfrågade om att ta över butiken i Sallerup, var det ingen tvekan om saken.

– Det här är en fantastisk möjlighet och vi har verkligen sett fram emot att få öppna upp dörrarna för våra kunder här i Sallerup. Vi har varit en del av Tempofamiljen under många år så det kändes helt naturligt att även starta upp en Tempobutik här, säger Jenny Jonsson en av handlarna på Tempo Sallerup.

Just nu pågår en omfattande ombyggnation där man förutom ny profilering och inredning även gör plats för catering, halvmanuell deli, samt tar in service såsom Schenker, DHL, svenska spel, ATG och blir ombud för läkemedel.

Butiken öppnade i går torsdag men själva invigningen kommer ske senare i höst.

Fakta
Adress: Sockenvägen 2, 241 37 Eslöv

Öppettider: mån- fre 8-20. Lör 8-18. Sön 10-18

Service: Catering, paketombud för Schenker och DHL. ATG och Svenska spel. Även ombud för läkemedel.

Handlare: Roger och Jenny Jonsson
Butiksyta: ca 1200

Antal anställda: 10 st