Den 6 september öppnar Tempo sin nya butik i Everöd, utanför Kristianstad. Handlarparet Mats och Lisbeth har drivit butiken i 18 år och byter nu kostym och blir Tempohandlare.

— Vi har drivit butiken i här i Everöd i 18 år och har jobbat mycket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa områdesbutiken. Nu ser vi fram emot att bli en del inom Tempo och på så sätt kunna utveckla affären vidare, säger Mats Nilson, en av handlarna på Tempo Everöd.

Butiken ligger centralt i Everöd, cirka två mil från Kristianstad, och håller nu på att profileras om inför invigningen. Handlarna har målat om hela butiken och även bytt ut all belysning till ledbelysning. 

— Vi ser verkligen fram emot öppningsdagen och att få visa upp butiken för alla våra kunder. Förutom att kunna erbjuda våra kunder en bra områdesbutik kommer vi även vara ombud för post, apotek och Systembolaget samt ha ATG och Svenska spel.

Under dagen kommer butiken bjuda på kaffe och tårta samt visa upp och bjuda på smakprover från Garants olika produkter.

Hur ser ni på utvecklingen framåt för butiken?

— Framåt ser vi på möjligheten att bygga ett kök och på så sätt kunna erbjuda våra kunder enklare maträtter och smörgåsar mm. Vilket också är ett hållbart och bra sätt att minska på matsvinnet.

Fakta
Tempo Kristianstad Everöd
Handlare: Mats och Lisbeth Nilsson
Adress: Stora vägen 54, Everöd.

Öppettider: Vardagar 8-19, lördagar 8-15 samt söndagar 9-15.

Butiksyta: 300 kvm

Antal anställda: 6 st

Öppningsdatum: 6 september