Vad vore hösten utan nyskördad potatis kryddade i säsongens smaker? Två av Estrellas mest populära höstschips gör ett efterlängtat återbesök under en begränsad period. ’Kantarell, Vitlök & Chili’ och ’Karamelliserad Rödlök’ på nyskördad svensk Lady Rosetta-potatis lanseras vecka 38.

Nu kommer Estrellas efterlängtade höstchips på nyskördad svensk Lady Rosetta-potatis, direkt från odlarna i Halland och Skåne. På fabriken i Göteborg skrivas och kryddas chipsen med smaker som känns klassiska för årstiden. Resultatet blir två krispigt grovräfflade höstdelikatesser från Estrella.

Kantarell, Vitlök & Chili ger en smörig, lagom mustig och nyanserad smak till den milda potatisen. Med välavvägd hetta på toppen är detta en välkomponerad och efterlängtad smakpalett som är svår att motstå när hösten nalkas.

Karamelliserad Rödlök blev en riktig favorit 2018 som vi välkomnar tillbaka med öppna armar. Kryddan har en mild sötma som toppas med en syrlig twist. Dessa grovräfflade chips är en klass för sig som levererar det bästa av två världar.

Nu firar vi årets potatisskörd med goda smaker i hösten tecken. Finns det något godare?

  • Lanseras 14 september, vecka 38
  • Kantarell, Vitlök & Chili, 250gram (rek pris: ca 20kr)
    Innehåller mjölk.
  • Karamelliserad Rödlök, 250gram (rek pris: ca 20kr) 
    Kan innehålla spår av mjölk.