Nu utökar Garant sitt vegetariska sortiment med tre nyheter. Bland nyheterna återfinns en vegansk ärtfalafel gjord på svenskodlad gul ärta, vegansk schnitzel och ovo-vegetarisk middagskorv. Alla produkter finns att köpa på bland annat Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo.

Garant ärtfalafel 600g
Krispig vegansk falafel gjord på svenskodlad gul ärta. Falafeln är förfriterad och djupfryst och tillagas enkelt på medelvärme i stekpannan. Tillverkad på traditionellt vis där baljväxterna blötläggs innan de mixas och friteras. Ärtfalafeln passar utmärkt i falafelrullen, till bulgur och ris, eller som meze tillsammans med olika röror och pitabröd.

Garant vegoschnitzel 200g
Panerad och krispig vegansk schnitzel gjord på soja, ärter och vete. Stek den krispig eller värm i ugn. Servera på klassiskt vis med stekt potatis och ärtor eller som japansk tonkatsu.

Garant vegomiddagskorv 300g
Ovo-vegetarisk middagskorv. En barnvänlig vardagshjälte baserad på ägg med klassisk falukorvskryddning. Tillagas bäst i stekpanna på medelvärme tills korven har fått fin färg. Passar utmärkt att använda i en vego-stroganoff.