Med en innovativ lösning skapar Budbee tillsammans med 7-Eleven och Pressbyrån tre enorma julkalendrar och låter konsumenter lyxa till vardagen i vintertid. Budbee levererar både hem till dörren och till paketskåp, så kallade Budbee Box.

Budbee Box finns på mer än tusen platser runt om i landet där människor är i rörelse och låter konsumenter hämta och returnera paket när det passar. Budbee Box finns bland annat utplacerade hos 7-Eleven och Pressbyrån – och bolagen går nu ihop i ett innovativt samarbete för att ge kunder möjligheten att lyxa till det under julmånaden.

Paketskåpen med julkalender och erbjudanden kommer initialt att finnas på tre platser, 7-Eleven på Vasagatan i Göteborg och Pressbyrån på Klostergatan i Jönköping från den 1 december, och från och med den 12 december även 7-Eleven på Folkungagatan i Stockholm. När kunden hämtar ut sitt paket finns en QR-kod på luckans insida, som ger tillgång till en överraskning.

Konsumenten kan därefter lösa ut sin present, till exempel ett valfritt bakverk, i kassan.

“Nu när julen närmar sig vill vi ge något extra till våra kunder och kan tillsammans med Budbee göra det på ett roligt och innovativt sätt. Vi hoppas att kunna sätta guldkant på människors vardag med en extra överraskning när de hämtar ut sina paket”, säger Rasmus Milton,
affärsutvecklare, Reitan Convenience.

“Det här är ett väldigt roligt samarbete och någonting som vi inte har testat tidigare. 7-Eleven och Pressbyrån är viktiga samarbetspartners till oss och vi är så glada att tillsammans utforska nya vägar till en härlig kundupplevelse”, säger Ann Sonne, kommunikationschef, Budbee.

Lösningen finns i butikerna mellan 1a december och 31 januari.