Johan Hansson, koncernchef på Stampen Media.

– Det är väldigt roligt att kunna välkomna Camilla Dorvall som CIO till Stampen Media. I denna nyinrättade koncernledningsroll knyter vi ihop vår utvecklingsavdelning, IT, produktägarskap och UX under en gemensam chef. Detta kommer att bidra till att vi kan fortsätta hålla ett högt tempo i vår digitala transformation, säger Johan Hansson, koncernchef på Stampen Media.

Camilla Dorvall kommer närmast från rollen som Managing Director för ICA reklam och ingår också i marknadsledningen på ICA Sverige AB. Hon har tidigare också varit CIO på Collector Bank och Göteborg & Co.

– Camillas breda ledarerfarenhet i kombination med att ha lett stora och komplexa digitaliseringstransformationer kommer att vara mycket viktigt för Stampen Media. Att snabbt och effektivt få ut nya produkter och tjänster till våra läsare och annonsörer med användar- och kundupplevelsen i centrum är av avgörande betydelse för vår fortsatta framgång, säger Johan Hansson.

Camilla Dorvall ser fram emot den nya tjänsten, som hon tillträder under andra kvartalet.

– Jag är så klart glad och stolt över förtroendet och är mycket förväntansfull. Jag ser fram emot att få börja på Stampen Media och bidra med min erfarenhet tillsammans med mina nya kollegor. Stampen Media är ett spännande företag med starka varumärken inom nyhetsmedia och distribution, stora ambitioner och intressant utveckling. Så det är med stor ödmjukhet, passion och energi som jag tar mig an det här uppdraget med att förfina, förädla, förbättra och utveckla nya affärsmodeller och ett starkt kunderbjudande, säger Camilla Dorvall.