Eriks tar smaker från hela världen hem till dig. Först ut har vi Teriyaki Mayo som med inslag av soja och umami förflyttar dig till en servering någonstans i Japan. Även Sriracha Aioli tar dig till Asien med sin chilihetta och vitlök. Till sist har vi Jalapeño Lime och Mynta som med sin smakrika karaktär får oss att tänka på soliga Mexiko. Produktnyheterna finns i butik från vecka 11.

De tre nyheterna från Eriks såser piffar, med sina moderna smaker, upp maten till både vardag och helg. Teriyaki Mayo och Sriracha Aioli smakar gott tillsammans med svenskarnas favoritfisk lax och passar utmärkt att ringla över en poké bowl eller sashimi. Jalapeño Lime & Mynta kompletterar kyckling eller ljust kött med spännande smakintryck.

Till våren och kommande grillsäsong är dessa välsmakande såser det perfekta komplementet till grillat – oavsett om du föredrar lax, kyckling eller ljust kött. Såserna passar självklart lika bra till det som steks i panna eller tillagas i ugn.

— Lax och kyckling växer i popularitet på våra svenska matbord*, därför har vi utvecklat produkter som kan lyfta vardagsmaten och göra den lite mer spännande. Dessutom känns det helt rätt att lansera dessa såser till våren och kommande grillsäsong, säger Frida Källgren, Brand Manager för Eriks såser.

Eriks Teriyaki Mayo ­– 240 ml rekommenderat pris 34,50 kr

Eriks Teriyaki Mayo är en krämig majonnäs med en tydlig smak av soja och umami.

Eriks Sriracha Aioli  – 240 ml rekommenderat pris 34,50 kr

Eriks Sriracha Aioli har en tydlig vitlökssmak och hetta från Sriracha. Den är dessutom 100% vegansk.

Eriks Jalapeño Lime och Mynta – 230 ml rekommenderat pris 27,50 kr

Eriks Jalapeño Lime och mynta bjuder på hetta från jalapeño och fräschör från lime och mynta.

Smart flaska i återvunnen plast

Teriyaki Mayo och Sriracha Aioli kommer i en smart flaska gjord av 100% återvunnen plast.

I butik från vecka 11