I mars lanserade köttproducenten Danish Crown Foods Sweden en helt ny kryddsalami under sitt eget varumärke GØL. Salamin är producerad av GØL med kvalitet och smak som högsta prioritet.

– Vi ser verkligen fram emot att höra kundernas reaktioner på vår nya kryddsalami och hoppas att de kommer tycka om den lika mycket som vi gör, säger Cecilia Bülow, Brand Manager på Danish Crown Foods Sweden.

Sedan 1934 har GØL producerat ett brett utbud av grillkorv och salami med målet att möta och överträffa kundernas efterfrågan. I samband med lanseringen av den nya kryddsalamin har företaget tagit hänsyn till konsumenternas favoritsmaker – och kombinerat dem.
– Salamin är mantlad med peppar och vitlökskryddor som är våra mest omtyckta smaker. Genom att rulla salamin i kryddorna ger detta en väldigt god smak och vi är övertygade att våra kunder kommer tycka om den, säger Cecilia Bülow.

Ny smak – smidig förpackning
GØL Kryddsalami kommer att vara paketerad i GØL:s omtyckta Kupan-förpackning. Det är en smidig förpackning som är mycket uppskattad tack vare sin funktionalitet med stängbart lock.
– GØL är marknadsledande inom salami-kategorin och därför är det viktigt att ständigt utmana sig själva och inte bli för bekväm, därför arbetar vi för att ta fram nya smaker som alltid håller den höga kvaliteten och smaken som både dem och vi är kända för, avslutar Cecilia Bülow.