Våren är äntligen här och de kalla och mörka månaderna får vi hoppas är ett minne blott. Vitamin Well inleder som vanligt sommaren med att släppa en ny somrig dryck till sitt sortiment av vitamin- och mineral-berikade produkter. Den här gången släpps Vitamin Well Boost, med en frisk smak av nyplockade blåbär och hallon.

Vitamin Well Boost innehåller vitamin C, zink och selen bidrar alla till immunsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar också till att minska trötthet och utmattning samtidigt som det ökar järnupptaget. Zink bidrar även till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar. Den perfekta drycken när du behöver en extra boost efter ett svettigt träningspass i solen eller en god törstsläckare på stranden.

– I samband med lanseringen av Vitamin Well Boost vill vi inspirera personer att ta sig an nya utmaningar och träningsmål. Vi vill motivera och ge personer chansen att boosta vänner och familj. Utöver det är Boost en fantastisk törstsläckare, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager på Vitamin Well.

Vitamin Well Boost kommer att finnas till försäljning i dagligvaruhandeln från vecka X till ett rekommenderat pris på 25 kronor.

LÄS OCKSÅ: Vitamin Well blir ny officiell partner till svenska skidskyttelandslaget