Svenska AXA stoltserar med sin senaste tillskott: Havreringar i smakerna Mandel och Hasselnöt samt Naturell. Dessa knapriga ringar är inte bara en fröjd för smaklökarna, utan också en näringsrik start på dagen, och de är 100% tillverkade av svensk havre.

Oavsett om du föredrar att njuta av dem tillsammans med din favorityoghurt eller med en skål mjölk, så är AXAs Havreringar det perfekta komplementet till din frukost – eller för den delen, vilken måltid som helst under dagen.

– Vi vill erbjuda flingor som inte bara passar till frukost, utan som också kan vara ett mättande mellanmål, för att möta den växande trenden med flera små mål under dagen. Vi vill göra det enkelt för konsumenterna att äta gott och nyttigt närsomhelst på dygnet, säger Anna Ekelund, marknads- och kategorichef Havre och frukost, på Cerealia, Lantmännen.

Dessutom har dessa ringar genomgått noggranna smakoptimeringar för att säkerställa att varje tugga är en ren fröjd för dina smaklökar. Men det slutar inte där. De är också ett klokt val för den hälsomedvetna konsumenten. Med stolthet bär de Nyckelhålsmärket, vilket innebär att de uppfyller strikta hälsokrav. Dessutom innehåller de hela 75% fullkorn, vilket är en viktig komponent i en balanserad kost.

Så när du väljer AXAs Havreringar, väljer du inte bara en fantastisk smakupplevelse, utan också svensk kvalitet och Nyckelhålsmärkets försäkran om hälsosamhet. Gör din frukost – och hela din dag – bättre med dessa knapriga och nyttiga ringar.