Sommaren förlanseras på Axfood. Estrellas omsnacksade sommarchips ”Halloumi med lite chili” och ”Matchsnacks Sourcream & Chili” gör intåg i butikshyllorna vecka 15 på Axfood och Axfood Närlivs. Nyheterna landar i övriga butiker vecka 20.

Hemester i år? Självklart! Vem behöver resa till medelhavet när sommaren finns i chipshyllan? Luta dig tillbaka i solstolen och njut av släta, krispiga chips med smak av halloumi – en ost som är känd för sin milda smak och tydliga sälta. Självklart toppad med en perfekt gnutta chili. Så skippa flyget och ta smaklökarna på en klimatsmartare resa till det cypriotiska kökets ostfavorit med Estrellas sommarchips. Halloumi med lite chili kommer i storlekarna 250g och 175g hos Axfood vecka 15 och övriga butiker vecka 20.

Matchdax = Snacksdax! Matchsnacks Sourcream & Chili 120g är tillbaka som en av årets tillfälliga sommarsnacks. Det är spröda Sombreros som kryddats med syrlig, fyllig gräddfil och chili. Perfekt att ladda upp med till fotbollssommarens alla matcher. Lanseras vecka 15 hos Axfood och övriga butiker vecka 20.

Ytterligare 2 sommarsnacks presenteras snart!